Första blogginlägget

Jaha, hej hej världen. Nu skall jag då dra igång en blogg här. Jag tänkte att det jag vill få ur mig och det jag vill visa upp skall hamna här. Inget direkt tema, eller det kan nog variera lite.

Lite om mej, 55 år, en man mitt i livet, har inga planer på att dö före 110, då skall jag ta mig en funderare. Jag tänker mycket och har många åsikter om det som händer runt om i världen och jag läser mycket filosofi. Jag är inte en sån som tar ställning för det ena och det andra, men jag gillar att kartlägga. Sånt som Trump, flyktingmottagning, politiska uppfattningar och vad det nu kan vara. Det blir nog lite sånt. Kanske lite musik och lite prosatexter. Vem vet.

Men en sak – jag tänkte använda bloggen för att pressa mig till att gå ned i vikt nu fram till sommaren. Gillar inte beachen direkt, men ok då – Beach 2018. Eller kort, jag är för fet. Så jag kör den här klassikern med att slänga upp lite bilder på mig med jämna mellanrum. Så här såg det ut på nyårsdagens kväll efter julhelger och nyårsfestande…

Foto 2018-01-01 08 11 53foto-2018-01-01-08-12-26.jpg